Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Disclaimer

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De inhoud die gepubliceerd is op de website van Premium wereld (afbeeldingen, foto's, teksten en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. 

Zonder schriftelijke toestemming van Premium wereld is het verboden om onderdelen van de website van Premium wereld te gebruiken in een of meer andere websites of voor welke toepassing dan ook. De website van Premium wereld bevat gegevens dewelke beschermd zijn door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn beschermd. 

Verantwoording/aansprakelijkheid

Premium wereld heeft deze website met veel zorgvuldigheid samengesteld en ontworpen naar beste kennis en weten. Wanneer u als gebruiker toegang heeft tot deze website en gebruik maakt van de website en de daarin opgenomen links, geschieden er risico's voor het bezoeken hiervan. Eventuele schadeclaims schade en garantieclaims dewelke veroorzaakt zouden kunnen zijn door mogelijk niet volledige of niet correcte gegevens zijn dan ook uitgesloten. Premium wereld is op geen enkele mogelijke wijze verantwoordelijk alsook niet aansprakelijk voor geleden schade (als aanvulling, ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die eventueel zou kunnen voortvloeien uit bezoek aan en gebruik van de website van Premium wereld of de daarin aangebrachte verwijzingen. 

Verwijzingen naar andere websites

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar andere websites en deze worden beheerd door derden. Premium wereld is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites.

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons