Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Euronorm parkeerschijf imitatieleer

Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Euronorm parkeerschijf

Deze bedrukte parkeerschijf voldoet aan alle Europese normen. U kunt deze parkeerschijf met bedrukking overal in de Europese unie gebruiken. Met deze parkeerschijf met opdruk kunt u in iedere blauwe zone voor de daar aangegeven tijd gratis parkeren. Het is een leuk geschenk om te krijgen, want niet iedereen heeft een parkeerschijf met opdruk in de auto, terwijl het een erg nuttig product is om in de auto te hebben.

Bedrukte euronorm parkeerschijf

De euronorm parkeerschijf met bedrijfslogo is te bedrukken op de achterkant. Wij kunnen deze niet laten bedrukken op de voorkant, omdat dit niet mag volgens de wet. Omdat we op de achterkant wel een bedrukking kunnen plaatsen kan uw opdruk wel een stuk groter. Van de bedrukte parkeerschijf, kunnen wij de hele achterkant gebruiken voor uw reclame of boodschap.

Gratis digitaal voorstel

Wilt u een goed beeld krijgen op het eindresultaat met uw logo erop gedrukt? Vraag dan gratis een digitaal voorstel aan van de bedrukte parkeerschijf. U ontvangt dan per e-mail een voorstel van onze studio afdeling.

Kunnen we u helpen?

Zoekt u hulp bij het zoeken naar een goedkope parkeerschijf, of een ander product? Dan kunnen onze medewerker u gerust helpen. U kunt op deze site de chat openen en dan zal een van onze medewerkers u helpen. Wilt u liever iemand aan de telefoon, dan kunt u ook gewoon naar ons bellen. De informatie vindt u helemaal onderaan op deze pagina.

Specificaties
MateriaalKunstleder
Lengte13 cm
Breedte10 cm
Hoogte0.3 cm
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons