Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kartonnen parkeerschijf

Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Kartonnen Parkeerschijf

Deze kartonnen parkeerschijf met opdruk is erg scherp geprijsd. Iedere autobestuurder weet dat er verschillende accessoires zijn die je in de auto kunt hebben. De bedrukte parkeerschijf is hier 1 van. Deze parkeerschijf met bedrijfslogo maakt het mogelijk voor u om in de blauwe zones te parkeren. De parkeerschijf met opdruk zorgt er dan voor dat u geen parkeerschijf hoeft te betalen. Kijk wel even goed hoe lang u ergens kunt parkeren. De meeste zones waar u de bedrukte parkeerschijf gebruikt zal u een paar uur gratis kunnen parkeren.

Parkeerschijf als relatiegeschenk

De bedrukte parkeerschijf is een leuk relatiegeschenk voor uw relaties. Het is vooral een leuk geschenk als uw bedrijf in de buurt van een blauwe zone gelegen is. Als uw relatie dan naar u toe komt kunnen zij uw parkeerschijf met logo gebruiken. Iedere keer als uw relatie de parkeerschijf met opdruk gebruikt dan denken zij aan u en uw bedrijf. U zorgt er dus voor dat mensen aan uw bedrijf herinnerd worden.

Budget parkeerschijf

Omdat de parkeerschijf met bedrijfslogo gemaakt is van karton, is deze erg scherp geprijsd. De scherpgeprijsde parkeerschijf is ook erg milieubewust omdat karton makkelijk gerecycled kan worden. Wilt u meer informatie over dit product of wilt u geholpen worden in uw zoektocht naar een passend relatiegeschenk, dan kunt u via de chat of de telefoon contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder in uw zoektocht.

Snel parkeerschijven bedrukken

Standaard kunnen de parkeerschijven in 10 werkdagen bij u op locatie laten bezorgen. Heeft u parkeerschijven met bedrukking sneller nodig? Neem dan contact met ons op en vraag naar de expresslevering.

Specificaties
Breedte110 mm
Lengte150 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons