Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Parkeerschijf Europa

Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Bedrukte parkeerschijf Europa

De parkeerschijf Europa voldoet aan alle eisen die Europa stelt aan de parkeerschijf met opdruk. Het maakt niet uit in welk land van de EU u bent, met deze parkeerschijf met opdruk kunt u in alle blauwe zones parkeren. Let wel op de borden hierbij, hier staat op hoelang u kunt parkeren met de parkeerschijf met bedrukking. Niet iedereen heeft een bedrukte parkeerschijf in de auto liggen. Dit is zonde want zonder parkeerschijf met bedrukking kunt u niet parkeren in de blauwe zone.

Bedrukte Europa parkeerschijf

De gepersonaliseerde parkeerschijf europa is te bedrukken op de achterkant. Op de voorkant mogen wij parkeerschijven niet bedrukken omdat dit is niet toegestaan vanuit de wet. Dit heeft natuurlijk wel als voordeel dat op de parkeerschijf met logo een grotere opdruk mogelijk is. Er is dus meer ruimte voor uw persoonlijke boodschap op de parkeerschijf met bedrijfslogo.

Hulp nodig bij het zoeken?

Zoekt u hulp bij het zoeken naar een goedkope parkeerschijf, of een ander product? Dan helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze werknemers. U kunt ze opbellen of u kunt natuurlijk ook de chat op de site gewoon gebruiken. Onze medewerkers staan voor u klaar van 8.30 tot 17.30. Zij helpen u graag met het zoeken naar een passend relatiegeschenk.

Specificaties
Lengte120 mm
Breedte100 mm
Hoogte4 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?