Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Parkeerschijf multifunctioneel

Onbedrukt
1 Kleur
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Parkeerschijf multifunctioneel

Iedere autobestuurder weet dat er verschillende accessoires zijn die je in de auto kunt hebben die je ergens mee kunnen helpen. Deze multifunctionele parkeerschijf met bedrukking voorziet u van een paar van deze. Allereerst bevat deze natuurlijk een bedrukte parkeerschijf, maar ook kunt u een winkelwagenmuntje vinden in deze gepersonaliseerde parkeerschijf. Verder vindt u ook nog een ijskrabber in deze parkeerschijf met bedrijfslogo. Dus als u deze parkeerschijf met opdruk aan een relatie geeft, geeft u eigenlijk een klein pakket aan nuttige accessoires aan uw relatie.

Parkeerschijf als relatiegeschenk

De parkeerschijf met bedrijfslogo is een leuk geschenk om te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen. De bedrukte parkeerschijf is een nuttig geschenk omdat u hiermee op verschillende plaatsen binnen Europa gratis kunt parkeren voor een paar uur.

Parkeerschijf bedrukken

U kunt uw parkeerschijf natuurlijk laten bedrukken. Hiermee zorgt u dat uw relaties regelmatig uw logo of boodschap lezen, hierdoor komen ze onbewust sneller terug naar uw bedrijf. Met deze bedrukte parkeerschijven kunt u een spetterende actie organiseren voor u bedrijf. Wilt u een digitaal voorbeeld van ons ontvangen? Stuur ons een e-mail

Wilt u hulp bij het zoeken naar een relatiegeschenk?

U kunt altijd hulp vragen aan een van onze medewerkers. Op werkdagen zijn zij bereikbaar van 8.30 tot 17.30. U kunt ze bereiken via de chat van deze site, of via de telefoon(telefoonnummer staat onderaan op de site). Onze medewerkers helpen u graag verder in uw zoektocht naar een goedkope parkeerschijf of een ander relatiegeschenk.

Specificaties
Lengte155 mm
Breedte120 mm
Hoogte8 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?