Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Vier in een parkeerschijf

Onbedrukt
1 Kleur
100
250
500
1.000
2.500
5.000
10.000
Anders

Informatie

Bent u op zoek naar een leuke bedrukte parkeerschijf?

Zoek niet verder, deze 4 in 1 parkeerschijf met bedrukking is een geweldig relatiegeschenk. Niet alleen is het een parkeerschijf met opdruk, maar ook een ijskrabber. Ook kunt u een bandenprofielmeter en een winkelwagenmuntje in deze gepersonaliseerde parkeerschijf vinden. Door deze bedrukte parkeerschijven weg te geven geeft u uw relaties verschillende nuttige geschenken. Zij zullen u hier dankbaar voor zijn iedere keer als zij de parkeerschijf met logo en zijn bijbehorende accessoires gebruiken.

Bedrukte parkeerschijf als reclamemiddel Wilt u de parkeerschijf met bedrijfslogo gebruiken om reclame te maken? Dan kunt u deze bedrukte parkeerschijven uitdelen aan uw doelgroep. Iedere keer als zij deze reclame parkeerschijf gebruiken, dan denken zij aan uw bedrijf. Op de achterkant van deze parkeerschijf kunt u uw reclameboodschap kwijt. De voorkant van de parkeerschijf kunnen wij niet bedrukken, omdat dat volgens de regels omtrent bedrukte parkeerschijven niet mag.

Parkeerschijven als nuttig geschenk

Door de parkeerschijf met bedrukking aan uw klanten te geven, kunnen zij in de blauwe zone bij u in de buurt gebruiken. Hierdoor kunnen zij gratis bij uw bedrijf parkeren. De bedrukte parkeerschijven worden zo goed gebruikt. De andere accessoires zijn een bonus voor uw klanten. Hierdoor zullen zij vaker aan uw bedrijf herinnerd worden.

Hulp bij het zoeken naar een relatiegeschenk?

Zoekt u hulp bij het zoeken naar een relatiegeschenk? Op www.parkeerschijfwereld.nl vindt u verschillende parkeerschijven die allemaal als reclamemateriaal gebruikt kunnen worden. Zoekt u iets anders dan een parkeerschijf? Dan wijzen wij u graag verder naar www.premiumwereld.nl . Heeft u liever persoonlijke begeleiding bij uw zoektocht naar een bedrukte parkeerschijf of een ander relatiegeschenk? Dan kunt u via de chat op de site met een van onze medewerkers overleggen, ook kunt u ons opbellen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Specificaties
Lengte156 mm
Breedte118 mm
Hoogte8 mm
Drukoppervlak80 x 80 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?